Vosak za brzo poliranje

Vosak za poliranje

Sprej za zaštitu visokih performansi sa karnaubom, nudi dublje i intenzivnije refleksije sa visokim sjajem.
Idealan proizvod za one koji treba da zaštitite auto voskom u kratkom vremenskom intervalu. Idealan kao završni sloj posle pranja.
Ne izbeljuje plastiku.
Pakovanje: 400 ml atomizator.

K2 Cockpit Polo antistatik sprej

K2 kokpit sprej

Nano čestice prodiru duboko u strukturu materijala i izvlače iz njega izvornu boju i sjaj ,istovremeno ga štiteći od prljavštine i prašine. Posebno se preporučuje za instrument table,plastične i gumene delove,bez obzira koje su boje. Jedinstveni miris impregniran u proizvod daće svežinu enterijeru automobila.

Dynamax univerzalni cistac

Dynamax univerzalni cistac

Univerzalno sredstvo za ciscenje, prijatnog mirisa, jednostavene upotrebe.
Veoma efikasno sredstvo bezbedno odmascuje i uklanja prljavstinu iz plasticnih i gumenih povrsina, metala, stakla, eko koze, mehanickih delova, emajliranih ili obojenih povrsina.
Upotreba: Naprskati, sacekati nekoliko sekundi i obrisati.

Dynamax sjaj za gume

Dynamax sjaj za gume

Veoma efikasna zastita. Aktivni cistac koji stvara na gumi zastitni sloj koji sprecava pucanje . Obnavlja stare gume, vraca prvobitni izgled i nudi dugotrajnu zastitu.

Manol sprej za cicsenje felni i ratkapni

Sprej za ciscenje felni

Lak za upotrebu, intenzivni čistač za felne I ratkapne. Poseduje odlična svojstva.

Uputstvo za upotrebu:
Obilno naneti čistač felni I ostaviti da deluje. Ukloniti nečistoće četkom za felne I temeljno isprati. Kada je dobro isprano bezbedno je za gume I kočioni sistem.

Sredstvo za krpljenje guma

Sredstvo za krpljenje guma

MANNOL REIFEN DOCTOR 450 ml napravljen za brzu i jednostavnu popravku svih vrsta guma bez skidanja točka. Popravlja pukotine i rupe veličine do 5mm.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Koliko moguće ispustiti ostatak vazduha iz gume. Dobro promućkati bocu (malo zagrejati u rukama ukoliko temperatura vazduha ispod 0°C). Zavrnuti adapter na ventil gume. Ukloniti osigurač sa cepa i sipati sadržaj boce u gumu (držati bocu naopako). Pri potrebi dopumpati gumu. Voziti 10-15 km sa srednjom brzinom 50-70 km/h, sa ciljem da se proizvod ravnomerno raspodeli unutar gume.
Zapremina: 450ml

Vlažne Maramice za Instrument Tablu

Vlažne Maramice za Instrument Tablu

FALCON Vlažne maramice su dizajnirane za negu i održavanje kokpit table. Daje sjaj i štiti kontrolnu tablu i druge plastične elemente enterijera Vašeg automobila. Nova tehnološka formula sprečava zadržavanje prašine, daje sjaj površini i ostavlja prijatan miris. Čisti i sprečava starenje plastičnih površina i štiti je od štetnih UV zračenja. Sadržaj jednog pakovanja je 30 maramica.

Vlažne Maramice za Stakla

Vlažne Maramice za Stakla

Falcon vlažne maramice za staklo su napravljene za čišćenje unutrašnjih površina stakla i ogledala Vašeg automobila. Imaju trostruki efekat: efikasno čiste prljavštinu i fleke, uklanjanju nikotinski sloj i ostavljaju prijatan miris garantujući odličnu vidljivost. Sadržaj jednog pakovanja je 30 maramica.

Vlazne maramice za kozu

Vlazne maramice za kozu

Čiste, osvežavaju i održavaju predmete od kože i veštačke kože.
Pogodne za kuću i auto. Čuvati u dobro zatvorenim posudama kako bi se sprečilo sušenje maramica.
Pakovanje 25 komada.